Marra Akademija

Volite make-up? Oduvijek ste željeli naučiti šminkati sebe i druge? Voljeli biste se time profesionalno baviti? Odaberite jedan od naših pomno osmišljenih programa i prođite vrhunsku edukaciju kod profesionalne vizažistice Marije Butković.

Make-up Professional 

Program je namijenjen osobama koje žele postati profesionalni vizažisti ili žele raditi kao prodavači/savjetnici makeup brandova. Edukacija traje 50 sati, a sastoji se od teorijskog i praktičnog dijela. Školovanje obuhvaća sljedeće teme:

  • osnove makeupa kroz teoriju boja, tipove kože, oblike lica, korekcije nepravilnosti
  • kreiranje makeup lookova sa fokusom na aktualnosti u samoj industriji
  • tips and tricks kojima ćete na svakom licu napraviti savršen makeup te istaknuti autentičnu ljepotu svake klijentice

Posebnost ovog programa je individualan pristup svakom polazniku. Edukacija se ne odvija u grupama već pojedinačno, što uvelike doprinosi kvalitetnijem školovanju. Osoba sama bira intenzitet i vrijeme dolaska na edukaciju. Također smo posebni po tome da polaznice nisu modeli drugim polaznicama osim u slučajevima kada to same žele. Nastojimo da se tijekom edukacije izmijeni što više modela da bismo polaznicama pokazale kako se tematsko isti makeup look mijenja ovisno o licu i dobi modela. Svim polaznicima je osiguran rad s profesionalnim make-upom, te popusti od -20 % u određenim trgovinama. Na kraju završenog programa svaka polaznica dobiva znanje, vještinu i certifikat Profesionalnog make-up studija Marra.

Make-up Basics

Program je namijenjen osobama koje se žele naučiti šminkati za svoje osobne potrebe. Edukacija traje 10 sati, a obuhvaća osnove make-upa prilagođene polazniku te makeup lookove ovisno o željama i potrebama polaznica. Možete odabrati individualni program ili grupnu edukaciju do maksimalno četiri osobe. 

Specijalist za savršene obrve

Ako želite naučiti kreirati savršene obrve, na pravom ste mjestu! 

Trajanje edukacije: 12 sati tijekom dva dana. Prvi dan uključuje teoretski dio i demonstraciju. Drugi dan je rezerviran za demonstraciju i praktičan rad na modelima. Posebnost ovog programa je da ćete naučiti kreirati savršene obrve bez obzira dali ćete pri tome koristiti konac, vosak, kanu... ili samo pincetu. Edukacija se odvija individualno ili grupno (do tri osobe). Po završetku programa dobiti ćete znanje, vještinu i certifikat studia Marra

 

 

 

 

Opće informacije

Edukacije se održavaju u Profesionalnom make-up studiju Marija Butković, na adresi II. Ravnice 16 u Zagrebu. Cijena na upit.
Više informacija možete saznati putem e-maila: info@marijabutkovic.com

 

Dojmovi polaznica

 

Martina Pehar, make up artist

Za mene je svijet make upa vječni spoj kreativnosti, truda i mašte. Svako novo lice predstavlja novi izazov u kojem uistinu uživam. Započela sam još kao klinka šminkajući svoje prijateljice za subotnje izlaske te su one prepoznale moj talent. Kad sam se odlučila ozbiljnije pozabaviti ovim hobijem, upisala sam edukaciju kod naše poznate vizažistice Marije Butković koja me svojim otvorenim i iskrenim pristupom od samog početka oduševila i poučila raznim trikovima ovog kreativnog zanimanja. Uistinu sam joj zahvalna na svemu što sam naučila za vrijeme trajanja edukacije. Ne samo da sam stekla nova znanja o svijetu make upa nego sam stekla i pravog prijatelja. Marija, hvala ti... 

Dijana Mlinar-Rosić

Naravno da sam htjela da me tajnama odličnog make upa uči osoba koja je bila učenik Make Up For Ever akademije u Parizu. Naravno da sam htjela da me uči osoba koja je majstor permanentnog i filmskog make upa. Ukratko Marija Butković je jedna od obučenijih ljudi na ovim prostorima u području make upa i s pravom se može zvati makeup artist. Stoga nije bilo teško odlučiti kome pokloniti svoje povjerenje.

Još kad sa svim tim majstorijama i vještinama dobiješ kao mentora toplu, iskrenu i prije svega dobru osobu kojoj je u cilju naučiti te svemu što zna, onda znaš da si dobro odabrao. Edukacija u njenom studiju je bila jedno od najljepših iskustava u mom životu, a Marija najbolja "profesorica". U sklopu edukacije provedeš određeno vrijeme u samoj srži ovog posla. Bila sam uz Mariju na raznim snimanjima spotova, reklama i revija. To je neprocjenjivo iskustvo koje mi je pomoglo da vidim koliko brza moram biti, profesionalna i pedantna.

p.s. Hvala Mariji koja me naučila koristiti pigmente kako makeup na očima ne bi izgledao plošno kao kod većine vizažista, već nekako živo. I hvala Bogu da me odučila od tipičnog sjenčanja u "bananu"! 

Anđela

U prekrasnom prostoru koji odiše elegancijom i profinjenošću, a opet tako ugodnom i toplom, završila sam edukaciju za make up. Uz stručno vodstvo gosp. Marije Butković, upoznala sam čarobnu moć kistića i boja. Naučila kako istaknuti ljepotu lica i izmamiti osmijeh kod zadovoljnih klijentica. Profesionalan pristup tijekom edukacije, po potrebi mogućnost konzultacija i nakon završetka, dalo mi je dodatnu sigurnost u poslu. Divno iskustvo koje je moje zanimanje kozmetičarke obojalo bojama radosti i ljepote!