Marra Microfiber Art Blender

Kako koristiti Marra Art Blender?

Marra Art Blenderom ćete postići laganu i prozračnu podlogu, savršeno prikrivanje problematičnih dijelova na koži i postojan makeup. Proizveden je od antibakterijskih mikrovlakana, upija 50 % manje proizvoda od klasičnih makeup spužvica. Ne sadrži latex i ne iritira kožu.

Marra Art Blender možete koristiti mokar i suh. Ukoliko ga koristite za tekući puder, korektor ili kremaste konture, prije uporabe ga namočite, i jače iscijedite. Blender također možete navlažiti sa fiksatorom šminke bez alkohola.

Za savršeno prozračnu i ravnomjernu podlogu, pomiješajte svoj omiljeni tekući puder sa primerom i lagano utapkajte na lice, Blender koristite laganim pritiskom i blagom rotacijom. Također ga možete koristiti na način da ga polegnete na lice, pritisnete dlanom i lagano 'rolate' po koži.

Ukoliko želite jače prikrivanje,  spužvicom direktno nanesite manju količinu pudera na dio kože koji je problematičan. Marra Art Blender će savršeno prikriti sve nepravilnosti na koži.

 

Ukoliko Marra Art Blender koristite suh, lagano dotaknite željeni proizvod- puder u prahu, highlighter ili rumenilo i laganim utapkavanjem nanesite na lice.

ODRŽAVANJE

Marra Art Blender ručno operite u blagom deterdžentu ili proizvodu za pranje i dezinfekciju makeup spužvica. Istisnite vodu i ostavite da se suši na zraku.