Polutrajne obrve

PoluTrajne obrve idealno su rješenje za sve one koji imaju rijetke i svijetle dlačice, za krivo oblikovane obrve i za sve one koji su nezadovoljni prirodnim oblikom svojih obrva. Tretman polutrajnog iscrtavanja obrva je iznimno precizna tehnika koja omogućuje rekonstrukciju i oblikovanje obrva. U studiu Marra koristimo 2 tehnike polutrajnog iscrtavanja. Microblading je precizna tehnika iscrtavanja obrva gdje iscrtavamo jednu po jednu dlačicu prateći smjer prirodnog rasta. Pri tome možemo odabrati gustoću iscrtanih dlačica i boju pigmenta da bismo dobili potpuno realistične i prirodne obrve. Puder Obrve su precizna tehnika pozicioniranja pigmenta u površinski sloj kože. Posebnom tehnikom nanošenja, igla ostavlja mikro tiočkice i daje izgled profinjene teksture. U svom radu koristimo najnoviju generaciju pigmenata koji ne mijenjaju svoj ton.

Hoće li moje nove obrve izgledati "umjetno"?

Jedna od najčešćih zabluda vezanih uz polutrajnu šminku jest da će izgledati poput tetovaže – umjetno i preočito. Ukoliko ste u rukama profesionalca specijaliziranog za polutrajnu šminku, to se neće dogoditi, već upravo suprotno. Kod nanošenja polutrajne šminke koristimo posljednju generaciju specijalnih pigmenata koji garantiraju savršeno prirodne rezultate, pigmenti ne mijenjaju svoj ton samo sa vremenom gube svoj intenzitet što zahtjeva "osvježavanje" pigmenta svakih 12-18 mjeseci. Tehnike nanošenja polutrajne šminke nisu invazivne pa su reakcije kože nakon tretmana minimalne. Pigment se pozicionira na površinu dermisa, vrlo nježnim "grebanjem" povržine kože. Krvarenje se ne pojavljuje a tretman je gotovo u potpunosti bezbolan. Nestručno iscrtavanje rezultira neprirodnim tonovima koji su refleksija oštećenog tkiva i lošeg odabira pigmenata. Previše agresivna i duboka pigmentacija rezultira tamno sivim pigmentom koji nalikuje trajnoj tetovaži

 

Obrvama se, iz dana u dan, posvećuje sve veća pažnja. Tako su vodeći modni časopis prepuni savjeta za njihovo što savršenije oblikovanje. Međutim, spomenute preporuke često ne pomažu osobama koje su trajno izgubile obrve ili se muče s rijetkim, neposlušnim i svijetlim dlačicama. Njima je prvenstveno namijenjen tretman polutrajnog iscrtavanja obrva.

O kakvom je tretmanu riječ?

Riječ je o iznimno preciznoj tehnici koja omogućuje rekonstrukciju i oblikovanje obrva, crtajući svaku dlačicu zasebno, prateći prirodan rast i gustoću dlačica. Rezultat je stvaran i prirodan izgled koji predstavlja rješenje za osobe koje su iz bilo kojeg razloga nezadovoljni svojim obrvama.

Koje je namijenjeno trajno iscrtavanje obrva?

Tretman je namijenjen ženama, ali i muškarcima. Najčešće klijentice su ipak dame koje imaju problema s prirodnim obrvama, bilo da nemaju dlačica ili su ih u jednom trenutku života previše čupale pa obrve nisu ponovo narasle. Na tretman dolaze i osobe koje su zbog bolesti ostale bez vlastitih obrva.

Kako izgleda tretman?

Prilikom izvođenja tretmana se koriste tehnike imitiranja određenog dijela lica što znači da se obrve, ukoliko ih osoba ima,iscrtavaju u smjeru prirodnog rasta dlačica. Ako klijent nema vlastite obrve, dlačice se iscrtavaju uz pomoć preciznog mjerenja posebnim alatom kojim postižemo simetriju i ispravan oblik. Iskusan specijalist za mikropigmentaciju zna odrediti idealno mjesto iscrtavanja obrva već po samom položaju vjeđa.

Je li tretman bolan?

Tretman je u potpunosti bezbolan, zahvaljujući upotrebi lokalnog anestetika.