Savršene obrve

Za savršeno oblikovanim obrvama čezne gotovo svaka žena. Osim što uokviruju naše lice, pravilno oblikovane obrve naglašavaju prirodnu ljepotu žene. Pozivamo vas da se prepustite stručnim rukama Marije Butković i priuštite si savršene obrve.

Savršene obrve: Sedam koraka do idealnog luka

Riječ je o tretmanu koji savršeno definira prirodnu ljepotu obrva kroz jedinstven i revolucionaran proces. On uključuje nekoliko različitih tehnika oblikovanja obrva: nijansiranje, šišanje, čupanje voskom, oblikovanje koncem, čupkanje pincetom, iscrtavanje olovkom te na kraju fiksiranje obrva gelom. Ovisno o željama i potrebama klijenta, preporučiti ćemo proces koji će zadovoljiti očekivanja i garantirano obrve učiniti savršenima.

Kome je namijenjen tretman?

Tretman je namijenjen svim osobama koje imaju vlastite, prirodne obrve. Idealan je za žene i muškarce s neposlušnim, asimetričnim i "neurednim" i krivo oblikovanim obrvama. Individualan pristup garantira autentičnu ljepotu Vaših obrva

Koliko traje oblikovanje obrva?

Tretman trajanje oko 30 minuta, ukoliko radimo bojanje sa proizvodima na bazi kane, trajanje je oko 60 minuta. Tretman je poželjno ponavljati svakih 6 do 8 tjedana. Spomenuto vrijeme ovisi o brzini rasta dlačica. Nakon tretmana klijent dobije upute i savjete na koji način će održavati obrve do sljedećeg tretmana. 

Želite naučiti oblikovati obrve? Imamo edukaciju za Vas.