Trajni make-up

Trajna šminka dodatno ocrtava i naglašava žensku ljepotu i određeni dio lica - vizualno se ne ističe, ne izgleda umjetno i nikada ne preuzima glavnu ulogu.

Česta pitanja

Je li tretman bolan?

Iako tretman nanošenja trajnog make-upa nije u potpunosti bezbolan, neugodne senzacije su svedene na minimum, zahvaljujući upotrebi lokalnog anestetika. Tako je bol najsličnija čupkanju dlačica. Stoga, nema razloga da zbog bojazni od bolova odustajete od tretmana.

Hoću li izgledati "umjetno"?

Jedna od najčešćih zabluda vezanih uz trajnu šminku jest ta da će ona izgledati poput tetovaže – umjetno i preočito. Ukoliko ste u rukama profesionalnog vizažista specijaliziranog za trajnu šminku, to se neće dogoditi, već upravo suprotno. Kod nanošenja trajne šminke se koriste specijalni pigmenti kojima se postižu suptilniji tonovi i prirodan rezultat. Zarazliku od nekadašnjih tehnika iscrtavanja, današnke tehnike su manje invazivne, polutrajne i savršeno prirodnih rezultata

Stručnjaci preporučuju obnavljanje pigmenata svake dvije godine. Treba napomenuti da su oni osjetljivi na UV zrake, što znači da svjetliji pigmenti brže blijede, dok su tamniji otporniji. Stoga se klijentima savjetuje upotreba proizvoda za zaštitu od sunčevih zraka.

Na koje se dijelove lica može nanositi trajna šminka?

Pigmenti se mogu nanositi na obrve, kompletne usne ili na njihov rub, te na gornju ili donju liniju kapaka. Važno je da to uvijek radi profesionalni vizažist s višegodišnjim iskustvom.  

Ukoliko imate dodatnih pitanja, pišite nam na: info@marijabutkovic.com

Zbog užurbanog životnog stila nemate se vremena svakodnevno šminkati? Onda je pravi trenutak da vas upoznamo s prednostima trajnog make-upa. Trajni make-up štedi vrijeme i pruža besprijekoran izgled od jutra do večeri. Olakšajte si život i zaboravite na zamrljani eyeliner, preslikanu maskaru ili izblijedjeli ruž. 

Kome je namijenjena trajna šminka?

Trajna šminka namijenjena je djevojkama i ženama koje zbog užurbanog ritma nemaju vremena svki dan nanositi make-up, a žele izgledati lijepo i njegovano u svakoj prilici. 

Također je namijenjena i osobama s deformiranim ili asimetričnim usnama, kao i osobama koje su izgubile pigment. Tretman posebno koristi muškarcima i ženama oboljelima od alopecije koji se teško mire s gubitkom obrva i trepavica.